Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Zhavor

Gur i thyer Fr II

ART NR: FO 052
04 - 08 mm
1900 kg

Zhavor

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni Fortesa posedon edhe seperacionin që ofron të gjitha fraksionet e agregatit (zhavorrit) të lumit me cilësi të lartë. 

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona