Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Kubëza betoni

Modeli H

Art: FO 030

Çmimi m2: 6.50 €

Dim: 20x16.5x8 cm

Pesha: 5.3 kg     

35 cop në m2

Porosit

Modeli Tull 20/10

Art: FO 031
Çmimi m2: 6.50 €
Dim: 20x10x8 dhe 20x10x6 cm
Pesha: 3.7 dhe 2.8 kg
49 cop në m2

Porosit

Modeli Gjashtëkëndësh

Art: FO 032
Çmimi m2: 6.50 €
Dim: 20 x 23 x 8 cm
Pesha: 6.3 kg
29 cop në m2

Porosit

Modeli sinusoid

Art: FO 033
Çmimi m2: 6.50 €
Dim: 20 x 20 x 8 cm
Pesha: 7.3 kg
25 cop në m2

Porosit

Modeli S

Art: FO 034

Çmimi m2: 6.50 €

Dim: 24 x 12 x 8 cm

Pesha: 5.4 kg

34 cop në m2 

Porosit

Modeli Parkingje

Art: FO 035

Çmimi m2: 6.50 €

Dim: 60 x 40 x 10 cm

Pesha: 37 kg

4 cop në m2 

Porosit

Modeli Katërkëndshe 12/16

Art: FO 036
Çmimi m2: 6.50 €
Dim: 12 x 16 x 8 cm
Pesha: 3.26 kg

52 cop në m2 

Porosit

Mbyllës për Gjashtëkëndësh

Modeli gjashtkëndësh ka dy lloje të mbyllësve të skajeve A dhe B

Porosit

Mbyllës për sinusoid

Modeli sinusoid ka dy lloje të mbyllësve të skajeve A dhe B

Porosit

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona