Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Na kontaktoni

Na kontaktoni

Mirë se vini në faqen e kontaktit, ku ne kemi paraqitur disa mënyra për të na kontaktuar, ose mund të përdorni formën e kontaktimit direkt. 

Telefon

Tel: +377 (0) 44 140 114

Tel: +377 (0)  44 171 952

Tel: +377 (0) 44 183 797

Tel: +377 (0) 44 217 260

Tel: +377 (0) 44 217 259

Web

Ku ndodhemi

Kontakt forma

Captcha

Faleminderit që na keni kontaktuar, së shpejti do të përgjigjemi

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona