Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Fortesa

Fortesa image gallery

Mirë se vini në faqen e galerisë, ku ne ju kemi prezantuar disa fotografi të radhitura brenda kategorive përkatëse, si makineria dhe foto të përgjithshme, ndërsa ju mund të shtypni mbi secilën kategori për më shumë foto. 

 
Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona