Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Blloka betoni

Bllok Betoni 25

ART NR: FO 025
Çmimi cope: 0.57 €
24 x 19 x 39 cm
22 kg
12.5 cop m2

Porosit

Bllok betoni 20

ART NR: FO 020
Çmimi cope: 0.47 €
19 x 19 x 39 cm  
18 kg  
12.5 cop m2 

Porosit

Bllok betoni 12

ART NR: FO 012
Çmimi cope: 0.37 € 

12 x 19 x 39 cm
12 kg
12.5 cop m2

Porosit

Oxhak betoni 25

ART NR: FO 024
Çmimi cope: 0.80 €
24 x 19 x 39 cm
18 kg

Porosit

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona