Mirë se vini te ndërmarrja prodhuese dhe ndërtimore Fortesa - Korishë Prizren

Anësor betoni

Anësorë 18/24/12

ART NR: FO 040
Çmimi m': 4.70 €
Cm:18 x 24 x 12 x 100
95 kg 

Porosit

Anësorë pjesë 18/24/12

ART NR: FO 041
Çmimi m': 4.70 €

Cm:18 x 24 x 12 x 20
19 kg

Porosit

Anësorë 12/24

ART NR: FO 042
Çmimi m': 4.20 €

Cm: 12 x 24 x 100
60 kg

Porosit

Anësorë 8/20

ART NR: FO 043
Çmimi m': 3.00 €

Cm:08 x 20 x 100
38 kg

Porosit

Anësorë 18/24/15

ART NR: FO 044
Çmimi m': 5.70 €

Cm:18 x 24 x 15 x 100
105 kg 

Porosit

Anësorë pjesë 18/24/15

ART NR: FO 045
Çmimi m': 5.70 €
Cm:18 x 24 x 15 x 20
21 kg

Porosit

Katalogu i produkteve
Fortesa Beton Shkarko katalogun
Shkarko katalogun ku mund ti gjeni të gjitha produktet tona
Rreth nesh

Ndërmarrja për prodhimin e elementeve nga betoni ‘Fortesa’ me seli në Korishë të Prizrenit është një ndër ndërmarrjet e rralla e cila bën prodhimin e një numri të....

Shiko më shumë

Bëjmë prodhimin e elementeve nga betoni me cilësi të lartë. Këtu ju mund ti shikoni të gjitha produktet tona

Produktet tona